Van harte welkom bij Tandartsenpraktijk Van der Wielen. Hier vindt u informatie over de visie en missie van de praktijk, de werkwijze en de huisregels.

Visie en missie

Als kleine groepspraktijk voor algemene tandheelkunde proberen wij een zo breed mogelijke mondzorg aan te bieden. Om een voor u en voor ons optimaal resultaat te bereiken is het erg belangrijk dat uzelf onderdeel bent van het behandelplan. U bent de regisseur van uw mond. Als behandelaars kunnen wij u adviezen geven, coachen en waar nodig problemen oplossen met tandheelkundige behandelingen. Zo proberen we samen met u ons gezamenlijke doel te bereiken en dat is dat u uw leven lang kunt genieten van een gezonde mond.

Nieuwe patiënt/eerste bezoek

Als u zich telefonisch of fysiek heeft aangemeld bij de balie-assistente, zal zij met de tandartsen overleggen of u patiënt kunt worden. Als dat het geval is, wordt u gevraagd de gegevens van uw vorige tandarts op te vragen. Neem deze samen met een geldig ID-bewijs en uw zorgpas mee naar het eerste bezoek (de intake) aan onze praktijk. Ter plekke wordt u gevraagd een algemene gezondheidsvragenlijst in te vullen. Tijdens de intake komen uw algemene en tandheelkundige gezondheid aan bod, zal de conditie van het tandvlees worden beoordeeld, worden er eventueel aanvullende röntgenfoto’s gemaakt en worden uw wensen en verwachtigen t.a.v. van uw mond besproken.

Controles

De basis voor een gedegen tandheelkundige zorg vormen de preventieve onderzoeken (vroeger de halfjaarlijkse controles). In veel gevallen is het verstandig om 2 keer per jaar op voor controle te komen. I.v.m. de corona-maatregelen dient u hier momenteel (telefonisch) een afspraak voor te maken.

Spoed

Voor spoedgevallen na 17.00u en in het weekend belt u het centrale telefoonnummer: 0544-466149.

Huisregels