Nieuws

16 Mei Dag van het Tandvlees

Komende week donderdag 16 mei nemen wij als praktijk deel aan de Dag van het Tandvlees. Deze European Gum Health Day is een internationale dag voor het bewustzijn van tandvleesaandoeningen.

Verschillende parodontologiepraktijken, tandartspraktijken en mondhygiƫnistenpraktijken stellen zich open voor een gratis screening van het tandvlees. Wat houdt deze screening in? Om te beoordelen of tandvlees gezond of ontstoken is, wordt de ruimte tussen de tand en het tandvlees opgemeten, de pocket. Dit gebeurt met een speciaal meetinstrument, een pocketsonde. Er wordt gekeken hoe diep de pockets zijn. Hoe dieper de pockets, hoe ernstiger de ontsteking. Er wordt voorlichting en uitleg gegeven over de staat van het tandvlees en eventuele ernst van de aandoening.
Tandartsenpraktijk Van der Wielen ondersteunt deze dag en houdt op 16 mei op 2 momenten een gratis tandvlees-inloopspreekuur, namelijk van 10.45u tot 11.45u en van 16.00u tot 17.00u.


Twee stagiaires

Vanaf 6 mei lopen er 2 stagiaires rond in onze praktijk. Tara Mulder is 1e-jaars student van de tandartsassistente-opleiding (ROC Aventus). Zij zal gedurende 10 weken aanwezig zijn van maandag t/m donderdag.
Free Mulder gaat starten met een MBO-opleiding tandartsassistente via het NTI en zal elke ochtend van de week aanwezig. Wij wensen beide dames een leerzame tijd toe.


Kerst en Oud&Nieuw 2018

De feestdagen komen er weer aan en ook het einde van het jaar is weer in zicht. Onze praktijk is geopend tot en met vrijdag 21 december 17.00u. Vanaf 3 januari 2019 8.00u staan wij weer voor u klaar. Is er in de tussenliggende dagen sprake van een spoedgeval dan kunt contact opnemen met de dienstdoende tandarts onder telefoonnummer 0544-466149.
Wij wensen u prettige kerstdagen en een heel mooi 2019 toe!
Team Tandartsenpraktijk Van der Wielen


Nieuwe tandarts per 7-1-2019

Omdat onze gewaardeerde collega-tandarts Arianna Vanzo werk dichterbij huis heeft gevonden, zijn wij op op zoek gegaan naar een nieuwe collega-tandarts. Vanaf 7 januari 2019 zal tandarts Hanne Lies Schleicher op de maandagen en woensdagen werkzaam zijn, waarbij zij op maandag ook het spreekuur zal doen. Tandarts Van der Wielen senior zal vanaf januari nog op de woensdagen werken, waarbij hij die dag het spreekuur zal doen en tevens de vrijdagochtenden.

Wij heten Hanne Lies Schleicher van harte welkom en kijken uit naar een prettige samenwerking!


TP Van der Wielen op Youtube

Vanaf heden vindt u op op http://www.youtube.com/watch?v=Q3MhQV_xrkM een kort interview met tandartsen Eddy en Ian van der Wielen over hun praktijk.
Met dank aan Mixmotion, creative audiovisual media.